top of page

Reportage op locatie

Weet je een mooie omgeving in de buurt? Bos, strand of park en mogen paarden daar komen? Dan is het natuurlijk prachtig om daar de foto reportage te houden. Voor het stukje “vrijheid” kan het paard aan de longe of los in een afgezet stukje. Dit laatste op eigen risico. Ik beschik over prikpaaltjes en lint. Geef het wel even van tevoren aan. Wil je het “vrijheid” stukje liever thuis in de wei of bak, dan kan dat natuurlijk ook. Zorg altijd voor extra handjes!

Wat houdt een reportage in?

Een volledige reportage bestaat uit portret foto’s, foto’s van het paard los rennend in de weide of bak en als laatste foto’s van onder het zadel. Dit alles neemt zo’n 2 tot 3 uur in beslag. Maar er is altijd extra tijd beschikbaar voor uitloop door eventuele verplaatsingen van en naar locaties. 

Zorg altijd voor extra handjes!

Tips ter voorbereiding

• Zorg ervoor dat je paard/pony schoon is.
• Zoek een mooie locatie uit. Storende achtergronden kunnen een afbreuk doen aan de foto.     Een bos, weide of park zijn vaak prima locaties.
• Vraag hulp aan iemand die kan helpen om het dier zijn aandacht te trekken!!
• Zorg dat het te gebruiken tuig (halster, hoofdstel of lijn) schoon en in goede staat is.
• Gebruik zo min mogelijk contrasterende kleuren.
• Heb je eigen ideeën of wensen, geef deze dan vooraf aan zodat de fotografe kan               beoordelen of het mogelijk c.q. haalbaar is

Bestellen

De foto’s kun je later bekijken in een online album. Je krijgt hier een e-mail over. Na je keuze en betaling kun je de foto’s binnen 3 weken verwachten. Van elk bestelde foto krijg je een klein digitaal bestand met logo welke je op sociale media mag gebruiken.

bottom of page