May 17, 2016

Gister ben ik een dagje bij Linda en Erik geweest van Finca Linda. Een paar prachtige PRE's voor de verkoop op de foto gezet, een schattig veulen en natuurlijk Linda's nieuwe aanwinst, de PRE hengst Jaspe.

 

De eerste serie foto's is van de verkoop paarden. 2 ruinen en e...

May 12, 2016

Waarschijnlijk een van de laatste studioshoots van dit seizoen. Deze 20 jarige dame. Ze deed het super al moesten we wel wat uit de kast halen om haar aandacht te krijgen. 

 

May 7, 2016

Bo Nolten heeft een nieuw trainings paard op stal en dus hup naar Venlo. De Australische Erin Funk heeft de prachtige ruin Hector (Connaisseur x Rubenstein) hier in Nederland gekocht en Bo zal hem verder trainen tijdens de afwezigheid van Erin. 

 

Ook de paardjes va...

May 5, 2016

Een dagje shooten in Halle, Gelderland. Prachtig weer en een variaté aan paardjes. Zo kreeg ik een jonge PRE ruin van 6 jaar voor de lens maar ook een bejaarde PRE dame van 26. Een schat van een Frederikborger (die de reflectiescherm wel héél spannend vond) en een PRE...

May 1, 2016

Eigenlijk was ik heel wat anders aan het vast leggen met de camera... een clinic working equitation. Maar als er dan tijdens de pauze zo'n schattig veulentje buiten loopt, dan moet je daar gewoon wat foto's van maken.. dus bij deze :)

 

 

Please reload

Featured Posts