Documentary Horse of Kings, Thief of Hearts

Zondag 21 februari was het dan eindelijk zover. De première van de documentaire "Horse of Kings, Thief of Hearts". De documentaire gaat over het Spaanse paard, met name het Kartuizer paard (Cartujano). Dit project liep al enige jaren en werd veelal gesponsort via crowfunding.

Ik mocht een kleine bijdrage leveren door achter de schermen te fotograferen.

De première was zeer geslaagd en de film prachtig! Auteur Juan Ilamas was eregast en had ook een kleine speech voorbereid. Na afloop heerlijke Spaanse hapjes en natuurlijk vele felicitaties aan de crew en Mario Dirks in het bijzonder die deze documetaire heeft geregiseerd.

De film gaat draaien in verschillende filmhuizen maar is ook al te bestellen op DVD.

Voor meer informatie en bestellen: www.horseofkingsthemovie.com

Uitgelicht
Recent Posts