First competation

1 Apr 2016

 

Van 8 t/m 10 april zijn de eerste selecties voor het Australische paralympic team in Deauville, Frankrijk. Elizabeth Sobecki en Valentin BDN van Bo Lou Nolten strijden hier voor een plaats naar Rio. Ik kan hier helaas niet bij zijn alsook bij de selecties Waregam BEL (21-23 April) en Mannheim GER (5-7 Mei). Maar in Roosendaal op 19 t/m 21 mei zal ik Lizzie en Valentin BDN een hele dag volgen. We wensen haar en Valentin BDN en eigenaar en coach Bo Lou Nolten heel veel succes bij deze selecties!

 

 

Ik heb Lizzie en Valentin BDN wel gevolgd op 31 maart tijdens een oefenwedstrijd in de Peelbergen. Ze wilde graag weten waar ze stond qua opleiding en natuurlijk is het een goede oefening om met een paard dat je net enkele weken kent een proef buitens huis te rijden. De resultaten waren veel belovend.

 

Wil je Elizabeth Sobecki en Valentin BDN volgen?

Para Equestrian Dressage

 

Team BDN, Bo Lou Nolten

 

 

 

Tevens stond er een mooi artikel op de voorpagina van de sport editie van de Courier Newspaper in Australië.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelicht

Spelen met "Overlays"

October 30, 2017

1/9
Please reload

Recent Posts

October 30, 2017

October 16, 2017

Please reload

Archive
Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon


© Ivonka Dopieralski

6581HE  Malden
 

KvK: 65532139
Btw: NL001874465B31