First competation

Van 8 t/m 10 april zijn de eerste selecties voor het Australische paralympic team in Deauville, Frankrijk. Elizabeth Sobecki en Valentin BDN van Bo Lou Nolten strijden hier voor een plaats naar Rio. Ik kan hier helaas niet bij zijn alsook bij de selecties Waregam BEL (21-23 April) en Mannheim GER (5-7 Mei). Maar in Roosendaal op 19 t/m 21 mei zal ik Lizzie en Valentin BDN een hele dag volgen. We wensen haar en Valentin BDN en eigenaar en coach Bo Lou Nolten heel veel succes bij deze selecties!

Ik heb Lizzie en Valentin BDN wel gevolgd op 31 maart tijdens een oefenwedstrijd in de Peelbergen. Ze wilde graag weten waar ze stond qua opleiding en natuurlijk is het een goede oefening om met een paard dat je net enkele weken kent een proef buitens huis te rijden. De resultaten waren veel belovend.

Wil je Elizabeth Sobecki en Valentin BDN volgen?

Para Equestrian Dressage

Team BDN, Bo Lou Nolten

Tevens stond er een mooi artikel op de voorpagina van de sport editie van de Courier Newspaper in Australië.

EndFragment

Uitgelicht
Recent Posts