Studio shoot

25 Apr 2016

Afgelopen weekend weer met de studio op stap geweest. Dit keer 2 pony's en 2 paarden voor de lens gehad. Altijd weer een uitdaging hoe de paarden zich in de studio gedragen. Zo was de ene pony de rust zelve en kon de ander geen seconde stilstaan. Nu blijf ikzelf altijd heel rustig en geduldig en gelukkig bleef de eigenaresse dat ook. Dat is fijn werken want soms voelen mensen zich bezwaard dat de pony niet stil staat en worden ze ongeduldig wat juist averechts werkt. Ook bij de paarden ging het ook zo, de ene heel braaf en meewerkend, de ander heel erg alert. Ook deze eigenaresse bleef heel geduldig en vriendelijk naar haar paard. Nu zijn deze dames zussen... zou het in familie zitten? ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelicht

Spelen met "Overlays"

October 30, 2017

1/9
Please reload

Recent Posts

October 30, 2017

October 16, 2017

Please reload

Archive
Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon


© Ivonka Dopieralski

6581HE  Malden
 

KvK: 65532139
Btw: NL001874465B31