"Can I help you?"

"Yes, you can!"

Als fotograaf werk je met een photoshop programma. Ik dus ook en meestal met Adobe Elements en Adobe Lightroom. Nu waren beide programma's aan een update toe en heb ik besloten dat via Adobe's Creative Cloud te doen. Met een maandelijkse bijdrage geeft het mij toegang tot de meest nieuwste versie van beide programma's en ook de uitgebreide versie van Elements. Top!

Zij het dat ik na betaling al 3 dagen op een activering zat te wachten. Ik had, voor ik het pakket kon bestellen, al contact gehad met de 24 uurs chat van Adobe om mijn "Land" aan te passen en dat ging binnen enkele minuten. Super! Maar het juist laten werken, van met name Lightroom, had nog wat voeten in de aarde. Via de chat uiteindelijk 2x doorgestuurd naar als laatste de technische dienst om het programma werkend te krijgen. Dit werd op afstand gedaan en ik kon alles op de PC volgen maar bijna alles van Adobe moest eraf gegooid worden. Maar haleluja... na 2 uur!!! deed het programma het en kon ik er mee aan de slag. Ook vond ik mijn opgeslagen presets (bewerkingen) terug en kon ik die weer installeren.

Het was een ochtendje wel maar ik kan weer verder en wat ook leuk is, nieuwe dingen uitproberen met Photoshop via tutorials.

Adobe... bedankt voor de service!!

Uitgelicht
Recent Posts