Workshop belichting

Hoewel ik veel zelf "uitvogel" qua fotografie zijn er toch dingen waar je tegenaan loopt of die je gewoon direct aan iemand wil vragen. Daar is een workshop dan heel goed voor. Zo ook deze workshop met Juliette Laurant van Juliette Fotografie. Ik bewonder haar werk heel erg en wilde het een en ander aan haar vragen qua belichting en tegenlicht. We hebben er gelijk maar een workshop Photoshop achteraan geplakt om het hele plaatje af te maken. Juliette had model Caitlin geregeld en zo zijn we op verschillende plekken aan de slag gegaan nadat mijn vragen eerst theoretisch waren uitgelegd. Na de praktijk hebben we enkele foto's samen bewerkt en ben ik thuis zelf verder aan de slag gegaan. Ik ben heel erg blij met de tips en tricks die ik heb meegekregen! Nu is het vooral veel oefenen en toepassen. Komt goed!

Uitgelicht
Recent Posts