Manchego

Marjoman... de leverancier van Spaanse ruiterartikelen vroeg via Danielle van Bokhoven van Pura Nobleza (importeur in Nederland) of ik niet een foto wilde maken voor hun kalender van 2017 met expliciet de Xpand Girt (singel) in beeld. Ik had ook hun kalenderfoto voor 2016 gemaakt. Dat wilde ik wel dus moesten we op zoek naar een paard die kan steigeren op commando. Danielle vroeg Linda van Belkum van Finca Linda of zij haar PRE hengst Manchego hiervoor beschikbaar wilde stellen en zo gingen we op 5 november op pad voor een herfstshoot met een steigerend paard. Het weer voorspelde een klein beetje zon dus daar hoopten we dan ook op. Toen Manchego eenmaal door had wat we van hem wilden liet hij zich prachtig zien. Uiteraard hebben we nog meer foto's gemaakt van verschillende posities.

Met dank aan Pura Nobleza en Finca Linda

Uitgelicht
Recent Posts