2 keer "Foto van de dag"!

Afgelopen weekend had ik een super gezellige dag in Zeeland bij Margot van Lare en haar PRE's Aliso, Oxford en Kilgames. Na de paarden lekker stoeiend in de wei te hebben gefotografeerd was Oxford aan de beurt om zich te laten zien onder het zadel. Wat een belofte! Aan het einde van de middag zijn we naar het Veerse meer gegaan en hebben we Aliso op de foto gezet. Mooi vrij in de natuur liet hij gewillig zijn kunsten zien. Het leuke is dat Margot en Aliso ZZ-zwaar geklaseerd zijn maar als ontspanning lekker grondwerk doen en dat vindt hij duidelijk leuk. Als laatste waren de shots bij zonsondergang aan de beurt... lekker speels in het water en ook daar genoten beide ten volle wat weer resulteerde in super plaatjes!

Zo super dat op de sites van Zoom.nl en Mooiste foto van Nederland de foto tot "Foto van de dag" werd uitgeroepen! En dat op 1 dag! Hoe trots kan je zijn!

Bedankt Margot want zonder jou en Aliso was het niet gelukt!

Uitgelicht
Recent Posts