Herfst shoot met Lisa

De herfstkleuren zijn inmiddels volop aanwezig en gelukkig mocht ik tijdens deze mooie jaargetijde een shoot doen met Lisa en 2 paarden die zij verzorgt en rijdt bij Finca Linda. Namelijk de PRE merrie Genovesa en de Knabstrupper hengst Spike waarmee Lisa ook aan trick riding doet.

Lisa had voor de gelegenheid een prachtige blauwe jurk aangetrokken. De merrie Genovesa liet zich niet gauw van de wijs brengen en we moesten aardig wat capriolen uithalen om toch die oortjes erop te krijgen. Wat was ik blij met alle extra handjes door Linda, Erik en Marjan en Anjo (de ouders van Lisa). Omdat we ook veel met strijklicht werkten was een reflectiescherm onmisbaar en die techniek had Anjo al snel onder de knie!

Spike liet zich wat makkelijker paaien en daardoor verliep het fotograferen ook een stuk sneller. Na nog enkele rijfoto's in het bos te hebben gemaakt zijn we na een lekkere lunch verder gegaan met de rijfoto's in de bak thuis.

Ik zou zeggen.. neem een kijkje.

Uitgelicht
Recent Posts