top of page

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een fotoreportage boeken?

Je kunt een reportage boeken dmv het contactformulier in te vullen of een email te sturen naar info@idphotos.nl

Hoe kan ik een workshop boeken?

Je kunt een workshop boeken dmv het aanmeldformulier in te vullen.

Betaling van een fotoreportage.

De kosten van de fotoreportage en reiskosten dienen vooraf betaald te worden of op de dag van de fotoreportage zelf. Gelieve dan voor gepast geld te zorgen. Indien je van een bank overschrijving gebruik wilt maken dient het bedrag van de fotoreportage en reiskosten ten minste zeven dagen voor de afgesproken datum op de rekening van ID Photos te staan.

Betaling van een workshop.

Bij een boeking van een workshop dienen de workshop- en eventuele reiskosten ten minste zeven dagen voor de afgesproken datum op de rekening van ID Photos te staan. Dit in verband met reserveringen van locaties en modellen.

Hoe kan ik mijn foto's bestellen?

De foto’s kunt je later bekijken in een online album. Je krijgt hier een email over. Na je keuze en betaling kun je de foto’s binnen 3 weken verwachten.

Online delen of prinscreens maken van dit album is niet toegestaan.

Krijg ik mijn foto's digitaal?

Ja de foto's zijn alleen digitaal te bestellen. Van elk bestelde digitaal bestand krijg je een klein digitaal bestand met logo welke je op sociale media mag gebruiken. Foto's zonder logo of vermelding mogen niet op social media getoornd worden.

Als het slecht weer is op de dag van de reportage.

Bij regen- en stormachtig weer wordt de reportage i.o.m de klant verplaast.

Op de dag van een reportage.

Zorg ervoor dat je paard/pony schoon is. Zoek een mooie locatie uit. Storende achtergronden kunnen een afbreuk doen aan de foto. Een bos, weide of park zijn vaak prima locaties. Vraag hulp aan iemand die kan helpen om het dier zijn aandacht te trekken!! Zorg dat het te gebruiken tuig (halster, hoofdstel of lijn) schoon en in goede staat is. Gebruik zo min mogelijk contrasterende kleuren.
Heb je eigen ideeën of wensen, geef deze dan vooraf aan zodat de fotografe kan beoordelen of het mogelijk c.q. haalbaar is

Mag ik mijn foto's overal plaatsen?

Je krijgt van je bestelde foto een klein digitaal bestand met logo welke u op sociale media mag gebruiken. Voor plaatsing op website gelden andere voorwaarden en mogen niet zomaar geplaatst worden.

Mag ik mijn foto (laten) naschilderen of bewerken?

Het is alleen toegestaan om de foto voor eigen gebruik te bewerken of na te schilderen. Krijg je bv een vraag van een kunstschilder of hij/zij de foto mag naschilderen dan is toestemming van de fotografe nodig. De foto blijft namelijk ten alle tijde eigendom van de fotografe. 

bottom of page