IVONKA EN PICARO

Waar het allemaal mee begon...

Over mij

Gepassioneerd paarden fotografe

Als kind was ik al gek op paarden en later kwam daar ook nog eens fotograferen bij. De combinatie van paarden fotografie is dan ook niet zo vreemd.

Serieus fotograferen doe ik sinds 2008 en ik heb daarvoor een cursus fotografie afgerond en verschillende workshops gevolgd.

Ik laat me elke dag weer inspireren en leer steeds weer iets nieuws bij.

Wat doe ik zoal?

Ik fotografeer voor “de vereniging van het Spaanse paard Nederland”. Maar binnen de vereniging ben ik ook actief als algemeen bestuurslid, redacteur van het verenigingsblad “Pura Pasion” en verzorg ik hun maandelijkse nieuwsbrief, website en facebook pagina.

 

Ik ben inmiddels een echte PRE fan geworden. Ik heb het geluk gehad om al meerdere keren in Andalusie, Spanje dit prachtige ras in zijn natuurlijke omgeving te mogen fotograferen. U zult ze dan ook vaak tegen komen in mijn portfolio en mij vaak zien op dergelijke evenementen.

DSC_4702.jpg

En wat nog meer?

Ook fotografeer ik als freelancer geregeld voor o.a. Bit magazine, Paardenkrant Special en Horses.nl. Dat brengt mij op vele plaatsen en ontmoet ik verschillende mensen. Van recreatie ruiter tot top sporter. Verder maak ik ook reportages voor mensen die bv hun website willen aankleden met mooie foto’s of een advertentie willen maken.

DSC_2949.jpg

En natuurlijk...

Ga ik op pad om paarden van particulieren op de foto te zetten. In opdracht of voor portfolio materiaal. Ook dan ontmoet ik weer vele nieuwe mensen en kan ik ze blij maken met een mooi portret van hun geliefde dier. Dat is voor mij het allerbelangrijkste..

DSC_3421.jpg

Sponsoring

Verder sponsor ik Bo Lou Nolten van BLN Paardensport.

Deze jonge vrouw van Australische afkomst verstaat haar vak als geen ander.

Een paardenvrouw in hart en nieren en een getalenteerd amazone. Buiten haar paarden Valentin BLN, 'd Antonio BLN, Justus BLN en Fial BLN heeft ze vele getalenteerde paarden in training die ze naar een hoger niveau brengt in de dressuur sport. www.blnpaardensport.nl