top of page
Ivonka en Picaro.jpg

Waar het allemaal mee begon...

IVONKA EN PICARO

Over mij

IMG_0882-2 kopiëren.jpg

Dit ben ik!

Als jong meisje begonnen met paardrijden op de manege en later zelf verschillende paarden gehad.  Daar kwam ook nog eens fotograferen bij dus de combinatie van paarden fotografie is dan ook niet zo vreemd. Sinds november 2022 mag ik mij weer een paardeneigenaar noemen van de fantastische Hugo Boss.

 

Serieus fotograferen doe ik sinds 2008 en ik heb daarvoor een cursus fotografie afgerond en verschillende workshops gevolgd.

Ik laat me elke dag weer inspireren en leer steeds weer iets nieuws bij.

Handtekening zwart.png
DSC_4702 kopiëren.jpg

Wat doe ik zoal?

Ik fotografeer voor de Vereniging van het Spaanse paard Nederland en ben inmiddels een echte PRE fan geworden.

 

Ik heb het geluk gehad om al meerdere keren in Andalusie, Spanje dit prachtige ras in zijn natuurlijke omgeving te mogen fotograferen. Je zult ze dan ook vaak tegen komen in mijn portfolio en mij vaak zien op dergelijke evenementen.

DSC_3123.jpg

En wat nog meer?

Ook fotografeer ik als freelancer geregeld voor o.a. Bit magazine, Paardenkrant Special en Horses.nl. Dat brengt mij op vele plaatsen en ontmoet ik verschillende mensen. Van recreatie ruiter tot top sporter. 

DSC_1007-2.jpg

En natuurlijk...

Ga ik op pad om paarden van particulieren op de foto te zetten. In opdracht of voor portfolio materiaal. Ook dan ontmoet ik weer vele nieuwe mensen en kan ik ze blij maken met een mooi portret van hun geliefde dier. Dat is voor mij het allerbelangrijkste.

DSC_5938.jpg

Sponsoring

Verder sponsor ik Bo Lou Nolten van BLN Paardensport. Deze jonge vrouw van Australische afkomst verstaat haar vak als geen ander.

Een paardenvrouw in hart en nieren en een getalenteerd amazone.

 

Buiten haar paarden Fial BLN, Justus BLN en Fortune BLN heeft ze vele getalenteerde paarden in training die ze naar een hoger niveau brengt in de dressuur sport.

Ben je op zoek naar een kwaliteits paard? Kijk dan eens op de site van www.blnpaardensport.nl

bottom of page